Persoonlijk

Hartelijk welkom in dit domein voor mensen met een goede smaak.
Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij een van de vooraanstaande galeries in de Amsterdamse Spiegelstraat, heb ik me gevestigd als zelfstandig kunstbemiddelaar.
Nogmaals wil ik de vele goede relaties en vooral ook de talloze beeldend kunstenaars met wie ik al die jaren zo plezierig heb samengewerkt, bedanken in de wetenschap dat onze paden zich nog vaak zullen kruisen.Overigens werken de galerie en ik nog samen op de grote nationale en internationale kunstbeurzen.
Mijn bezigheden voor de grootste theateronderneming van ons land nemen zoveel van mijn tijd in beslag dat mijn vertrek voor de hand lag. In de afgelopen jaren heb ik de kunstcollectie voor de musicals the Phantom of the Opera, Miss Saigon en Elisabeth in het Fortis Circustheater samengesteld. Ook voor het nieuwe Utrechtse Beatrixtheater, waar met zoveel succes de musical Chicago speelde, bracht ik de spraakmakende kunstverzameling bijeen.
Inmiddels ben ik druk bezig collecties samen te stellen voor de nieuwe producties die in 2001 in premiere zullen gaan.
Door de bezoeken aan de ateliers van beeldend kunstenaars door het hele land, blijf ik bijzonder goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Het persoonlijke contact stelt me ook in staat een ideale bemiddelaar te zijn tussen kunstenaar en klant. Dat dat ook door de schilders en beeldhouwers op prijs wordt gesteld mag blijken uit het prachtige tekeningetje dat Corneille van mij maakte. Daar ben ik echt wel trots op.

Tot spoedig ziens,

Ellen Craamer.